Napoli na rust ruim langs Bologna en blijft foutloos

10 september 2017, 22:43

Evenals Juventus en Internazionale is Napoli na drie speeldagen nog zonder puntenverlies in het nieuwe Serie A-seizoen. De formatie van trainer Maurizio Sarri pakte zondag in het Stadio Renato Dall'Ara in en tegen Bologna drie punten. Het werd 0-3.

Zo gemakkelijk als vorig seizoen, destijds werd het 1-7 voor Napoli in Bologna, ging het deze keer niet. Zo raakte Simone Verdi in de eerste helft uit een vrije trap, via de vingertoppen van Napoli-doelman Pepe Reina, de lat namens de thuisclub. Enkele minuten daarna dacht Bologna op 1-0 te komen, maar de goal werd (terecht) afgekeurd wegens buitenspel.

Bologna bood Napoli prima partij, maar moest in de laatste 25 minuten alsnog capituleren. José Callejón opende in de 66ste minuut de score voor de bezoekers. De Spanjaard kopte de bal bij de tweede paal in het doel na een afgemeten voorzet van Lorenzo Insigne. Dries Mertens maakte er zeven minuten voor tijd 0-2 van. De Belg ontfutselde de treuzelende Erick Pulgar de bal en vond vervolgens de korte hoek. Piotr Zieli?ski legde vijf minuten later de eindscore vast op 0-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen