ErediVisie: fantastic game, grijze muizen en missers

11 september 2017, 13:09

Na vier speelronden in de Eredivisie is Feyenoord dankzij een zege in Almelo de enige ploeg die nog de perfecte score heeft, omdat PSV in Heerenveen verloor. Ondertussen staan er nog drie ploegen op de hatelijke nul. Daar is ADO Den Haag dankzij een 'fantastic game' tegen Willem II vanaf. Dat en meer in de rubriek ErediVisie, waar we de opvallendste zaken op de eredivisievelden op een rij zetten

Fantastic game

Grijze muizen

Pingels

Alle keepers pareerden en met name de redding van VVV-goalie Lars Unnerstal op de inzet van Mahi was geweldig. De grootste show werd echter gemaakt door Diederik Boer, die de penalty van Ziyech keerde en nu vier van de laatste zes (!) strafschoppen gestopt heeft. De sluitpost van PEC Zwolle was wild aan het gebaren naar zijn oud-ploeggenoot. "Je probeert wat, je probeert bij hem in z'n hoofd te komen", aldus Boer. Het was mooi om te zien dat Ziyech hem uiteindelijk lachend een knuffel gaf. De Ajacied maakte zijn fout overigens goed, door de 2-0 te maken tegen PEC.

Huntelaar is nog altijd een topspits

Wat viel nog meer op?

Tot slot werden er afgelopen weekend een aantal danige blunders geproduceerd. FOX Sports zette er een aantal achter elkaar:

Een van de opvallendste momenten van het weekend kwam ook op de naam van Morten Thorsby. De Noorse middenvelder van Heerenveen was dit keer niet trefzeker, maar baarde opzien door te jongleren in de zestien meter van PSV.

[photo,108626,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen