Update: FA houdt vast aan schorsing Mané van drie duels

12 september 2017, 10:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ederson Moraes werd afgelopen zaterdag tijdens de met 5-0 gewonnen kraker tegen Liverpool per brancard van het veld gedragen na een wilde trap van Sadio Mané, maar de doelman van Manchester City kan komende woensdag 'gewoon' in actie komen in de Champions League-uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Ederson is zwaar gehavend en heeft meerdere hechtingen in zijn gezicht zitten, maar heeft een masker aangemeten gekregen en kan daarom spelen in De Kuip. De 24-jarige keeper werd deze zomer voor een slordige 40 miljoen euro overgenomen van Benfica. Tegen Liverpool was Claudio Bravo, acht minuten voor rust, de vervanger van de geblesseerde Ederson.

Sadio Mané werd na zijn karaktetrap voor drie wedstrijden geschorst door de FA, maar Liverpool gaat volgens de BBC in beroep tegen deze schorsing. De aanvaller uit Senegal zou de wedstrijden tegen Burnley en Leicester City (zowel Premier League als League Cup) moeten missen, maar zijn werkgever hoopt de straf dus te kunnen reduceren.

Beelden van de hoofdwond van Ederson:

Beelden van de terugkeer van Ederson op de training van Manchester City in aanloop naar Feyenoord-uit:

Hoger beroep Liverpool afgewezen door de FA

Het hoger beroep dat Liverpool had aangetekend tegen de schorsing van Sadio Mané is door de tuchtcommissie van de FA afgewezen. De aanvaller van The Reds mist hierdoor de wedstrijden tegen Burnley en Leicester City (zowel in de League Cup als de competitie). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen