Update: Naast Haps ook Basaçikoglu afwezig bij Feyenoord

12 september 2017, 18:19

Op het laatste moment heeft Feyenoord toch nog een nieuwe afwezige in de selectie. Giovanni van Bronckhorst kan woensdag geen gebruik maken van Ridgeciano Haps tegen Manchester City. De linksback is niet fit genoeg om te kunnen aantreden in de Champions League.

Haps raakte 2,5 weken geleden terug geblesseerd in de wedstrijd tegen Willem II (5-0 winst). Sindsdien werd hij vervangen door Miquel Nelom. Naar alle waarschijnlijkheid staat hij woensdag ook weer in de basis, net zoals tegen Heracles Almelo (2-4 winst). In die wedstrijd raakte ook Nicolai Jörgensen geblesseerd, die ook afwezig is tegen de Engelsen.

Haps kwam deze zomer voor zes miljoen euro over van AZ Alkmaar. Hij speelde tot nu toe vier wedstrijden voor de Rotterdammers, waarin hij een assist gaf. 

Update 18:19: Ook Basaçikoglu haalt Manchester City-thuis niet

Ook Bilal Basaçikoglu is niet present in de wedstrijdselectie van Feyenoord. RTV Rijnmond meldt dat de flankspeler dinsdag de laatste training voor de Champions League-ontmoeting met Feyenoord aan zich voorbij moest laten gaan. Vanwege de aanwezigheid van Jean-Paul Boëtius, Sam Larsson en Steven Berghuis zou hij vermoedelijk toch niet in de basis staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen