Van Bronckhorst klaar voor City: "Via omschakeling toeslaan"

12 september 2017, 18:44

Feyenoord zal woensdag voor het eerst in vijftien jaar weer een wedstrijd in de groepsfase van Champions League spelen. De tegenstander daarin is geen kleine, namelijk Manchester City. Giovanni van Bronckhorst beseft dat het niet makkelijk zal worden.

"We moeten kijken waar iets te halen valt. Wij moeten het compact houden en de momenten in de omschakeling kiezen", vertelt de trainer op de persconferentie. "Er zijn heel veel mogelijkheden om dat te doen. Vijf verdedigers, twee aanvallers, middenvelder erbij. Hoe we dat precies doen, dat zien jullie morgen."

Het zal in ieder geval gebeuren zonder Ridgeciano Haps en Nicolai Jørgensen. "Het is een grote streep door de rekening dat we Jörgensen moeten missen. Maar het ontbreken van Haps en Jørgensen zorgt er niet voor dat ik anders ga spelen. Dat bepaalt de tactiek en niet de poppetjes."

Van Bronckhorst weet dat tegenover hem geen misselijke coach staat, namelijk Josep Guardiola. "Guardiola beheerst de kunst om zijn ploeg in een wedstrijd te laten schakelen van systeem. Dat maakt zijn teams lastig te bestrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen