Belgen blinken uit voor United, CSKA wint bij Benfica

12 september 2017, 22:59

Manchester United is de Champions League begonnen met een degelijke 3-0 overwinning op FC Basel. Zonder de pannen van het dak te spelen, zette het de Zwitsers kampioen eenvoudig opzij, dankzij twee Belgische treffers. CSKA Moscow won ondertussen met 1-2 bij Benfica.

Manchester United - FC Basel 3-0

Manchester United kende in eigen huis geen enkel probleem met FC Basel, maar liep toch al vroeg tegen een domper aan. Paul Pogba moest al vroeg geblesseerd afhaken. Zijn vervanger Marouane Fellaini stond een kwartier in het veld, toen hij een voorzet van Ashley Young binnenkopte. De Zwitsers waren weinig te zien, terwijl Henrikh Mkhitaryan van heel dichtbij de paal raakte. Na rust kreeg Basel haar beste kans via Mohamed Elyounoussi, maar uiteindelijk liep Manchester verder weg. Romelu Lukaku kopte binnen uit een voorzet van Daley Blind en Juan Mata tilde de eindstand naar 3-0.

Benfica - CSKA Moskou 1-2

De wedstrijd in Lissabon kende al haar spankracht in de eerste twintig minuten van de tweede helft, al raakte Alejandro Grimaldo voor de pauze wel de paal. Vijf minuten na de thee tikte Haris Seferovic de thuisploeg op voorsprong uit een lage voorzet, maar al snel kwamen de Russen op gelijke hoogte. Vitinho schoot vanaf elf meter raak voor CSKA Moskou. De bezoekers lieten Benfica een paar minuten nog een keer de bal uit het net rapen. Timur Zhamaletdinov was er als de kippen bij om in de rebound de 1-2 binnen te tikken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen