Conte vertrouwt al zijn spelers: "In woorden en daden"

13 september 2017, 09:57

Chelsea is uitstekend begonnen aan het aan het nieuwe Champions League-seizoen. The Blues wonnen zelf met 6-0 van debutant FK Karabakh en zagen bovendien concurrenten AS Roma en Atlético Madrid doelpuntloos gelijkspelen. Manager Antonio Conte spreekt van een perfecte start.

Door goals van Pedro, Davide Zappacosta, Cesar Azpilicueta, Tiemoue Bakayoko en Michy Batshuayi (tweemaal) zette Chelsea een tennisscore neer tegen Karabakh, de kampioen van Azerbeidzjan. "Ik zag veel positieve dingen", zegt Conte bij de BBC. "Het resultaat is goed, we hebben veel goals gemaakt en we hebben de nul gehouden. Het kan niet op", aldus de Italiaanse tacticus.

Conte had vijf wijzigingen aangebracht in zijn opstelling. "Als je in de Champions League mag spelen, betekent het dat de coach je vertrouwt. Mijn boodschap was: ik vertrouw al mijn spelers. Niet alleen met woorden, maar ook met daden. Je hebt meer spelers nodig dan pakweg dertien stuks. Iedereen moet zich ontwikkelen en met elkaar concurreren", stelt Conte.

Gurbanov

Karabakh-coach Gurban Gurbanov berust in de dikke nederlaag op Stamford Bridge. "Het was een zeer moeilijke wedstrijd voor ons. Chelsea speelde erg goed en is een favoriet voor het toernooi. Ik ben wel tevreden over het spel, maar besef dat het veel beter moet op dit niveau."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen