Jaliens sluit zich aan bij Oranje

2 juni 2006, 12:02

Het heeft even geduurd, maar voor Kew Jaliens kan de voorbereiding op het WK nu echt beginnen. De verdediger van AZ trainde vrijdag voor het eerst mee met de Oranje-selectie. De afgelopen dagen trainde de rechtsback nog apart, omdat hij nog te veel last had van een vleeswond die hij enige tijd geleden opliep in het oefenduel met Jong Oranje.

Nadat Jaliens enkele dagen volledige rust genomen had, oefende hij de afgelopen dagen al met de bal. Vrijdag sloot hij zich definitief weer bij de spelersgroep aan.

Ook Rafael van der Vaart was weer van de partij. De middenvelder blesseerde maandag zijn enkel en bleef de rest van de week tijdens oefensessies achter in het hotel. Vrijdag werkte hij een individuele training af, verwacht wordt dat hij na het weekend weer op volle kracht mee kan trainen met de Oranje-selectie.

De spelers die donderdagavond de hele wedstrijd tegen Mexico speelden, kregen vrijdagochtend rust van bondscoach Van Basten. Van de basisploeg waren alleen Robin van Persie en Henk Timmer op de training aanwezig. Zij speelden slechts één helft in Eindhoven en verder na rust vervangen door respectievelijk Jan Vennegoor of Hesselink en Maarten Stekelenburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen