Ribéry geeft tekst en uitleg, Hamburger SV haalt Bosniër

13 september 2017, 15:57

Franck Ribéry ging na de 3-0 overwinning van Bayern München op Anderlecht enigszins door het stof, omdat hij zich dubieus gedroeg toen hij in de 87ste minuut van het Champions League-duel naar de kant werd gehaald voor Thomas Müller. Met een gezicht als een oorwurm smeet hij zijn shirt richting de reservebank, waar hij later vol ongenoegen op plaatsnam. Ribéry is nu met een statement gekomen.

De Franse vleugelaanvaller zegt dat zijn actie niet bedoeld was zoals veel mensen dachten dat het bedoeld was. "Ik ben altijd eerlijk en loyaal geweest en respecteer deze club en haar fans", schrijft Ribéry op Instagram. "Het weggooien van mijn natte shirt had niets te maken met een gebrek aan respect of andere dingen waarvan ik beschuldigd werd. In dit shirt geef ik al tien jaar alles voor Bayern, met al mijn impulsiviteit en overwinningsdrang."

"Sommige mensen zullen nooit weten wat het is om alles voor hun club te geven en dat spijt me voor hun. Zolang ik in het veld sta en de kleuren van Bayern verdediger, laat ik mijn passie zien. Uit mijn liefde voor het voetbal en onze volgers. We gaan door met het schrijven van een prachtig verhaal met deze club. We zijn wie we zijn!", aldus Ribéry, wiens actie niet in dank werd afgenomen door technisch directeur technisch directeur Hasan Salihamidzic en coach Carlo Ancelotti.

Hamburger SV

Ondertussen heeft HSV een nieuwe speler gepresenteerd. Sejad Salihovic, een 32-jarige middenvelder, is overgenomen van het Chinese Guizhou Renhe. De international van Bosnië en Herzegovina speelde voor zijn periode in China jarenlang voor 1899 Hoffenheim. Salihovic heeft ook een verleden bij Hertha BSC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen