Bournemouth laat Crystal Palace alleen achter op laatste plaats

15 september 2017, 23:08

Een wederopstanding van Bournemouth tegen Brighton & Albion Hove heeft de werkgever van Nathan Aké de eerste punten opgeleverd. The Cherries bogen vrijdagavond in eigen huis een 0-1 achterstand om naar een 2-1 overwinning. Bournemouth laat zo Crystal Palace, waar Frank de Boer deze week werd ontslagen, alleen achter op de laatste plaats.

Bournemouth kreeg het initiatief van Brigthon, dat met vier punten het seizoen als promovendus prima was begonnen. De ploeg met Davy Pröpper in de basis zag dat Bournemouth weinig klaarspeelde, maar richtte zelf in aanvallend opzicht ook niets uit.

Hoe anders was dat na rust. Brighton kroop meer uit zijn schulp met een schot tegen de onderkant van de lat als gevolg. Even later was het alsnog raak. Solly March was het eindstation en hielp de bezoekers aan een voorsprong.

Met het inbrengen van Jobe Ibe kreeg Bournemouth nieuw elan. Met een hakbal bracht de invaller Andrew Surman in stelling, die voor de gelijkmaker tekende. Een kwartier voor tijd was Ibe wederom de aangever. Hij vond Jermain Defoe, die koel bleef.

Bournemouth zal zaterdag aandachtig kijken naar de verrichtingen van in ieder geval Crystal Palace,dat als enige in de Premier League nog zonder punten zit. The Eagles gaan op bezoek bij Southampton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen