Neville moet oefenduel laten schieten

2 juni 2006, 12:57

Exact een week voordat in Duitsland de eerste bal zal gaan rollen, kampt men in het Engelse kamp nog altijd met de nodige personele problemen. Naast de langdurig geblesseerde spits Wayne Rooney is nu ook Gary Neville in de lappenmand terecht gekomen.

De 31-jarige Neville kampt met een blessure aan zijn hamstring en kwam zowel donderdag als vrijdag niet in actie tijdens de training van Engelse selectie. Het oefenduel met Jamaica, dat voor komende zaterdag op het programma staat, komt voor de vleugelverdediger van Manchester United dan ook nog te vroeg. 

Ondanks zijn tijdelijke afwezigheid lijkt het eerste duel van Engeland op het WK, op zaterdag 10 juni tegen Paraguay, voor Neville nog niet in gevaar te komen. Volgens de technische staf van de Engelse ploeg hoopt de verdediger dat hij maandag de training weer kan hervatten.

Overigens verscheen Wayne Rooney vrijdag wel op het trainingsveld. De aanvaller deed wat individuele oefeningen met een bal. Over vijf dagen, op 7 juni, zal duidelijk worden of hij tijdens het WK in actie kan komen. De voet van de aanvaller zal die dag onder een scan gelegd worden, waarna medici zullen beslissen of het verstandig is om de 20-jarige spits bij de groep te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen