Invallers helpen Barcelona ontsnappen bij Getafe

16 september 2017, 18:07

Barcelona heeft met pijn en moeite de uitwedstrijd bij Getafe winnend afgesloten. Mede doordat de sterren Lionel Messi en Luis Suárez niet in staat waren uit te blinken, leek de ploeg van Ernesto Valverde lang op puntenverlies af te stevenen. Twee invallers beslisten echter anders en zorgden toch voor een 1-2 zege.

Binnen een halfuur kreeg Barcelona een onaangename tik te verwerken. Topaankoop Ousmane Dembélé moest namelijk geblesseerd het veld verlaten, toen hij last kreeg van zijn hamstring. Een volgende dreun volgde tien minuten later. Gaku Shibasaki nam de bal op een meter of achttien van de goal in een keer op zijn slof en liet Marc-André ter Stegen compleet kansloos.

Barcelona was voor rust flets en kreeg weinig echt uitgespeelde kansen. Na de pauze was dat anders. Invaller Denis Suárez schoot prima binnen op aangeven van Sergi Roberto. Lang was het vervolgens Getafe dat het meest aanspraak maakte op de overwinning. Álvaro Vázquez kreeg een behoorlijke kans en een van richting veranderde knal van Mauro Arambarri raakte zelfs de paal.

Toch trokken de bezoekers aan het langste eind en weer was het een invaller die voor de treffer tekende. Lionel Messi - die weinig aanwezig was - vond Paulinho en die schoot vanuit een uiteindelijk nog behoorlijk lastige hoek de 1-2 binnen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen