Mertens helpt Napoli aan monsterzege, ook Milan wint

17 september 2017, 17:00

Napoli is terug aan kop in de Serie A. De eerstvolgende tegenstander van Feyenoord in de Champions League was in eigen huis veel te sterk voor promovendus Benevento: 6-0. Uitblinker was Dries Mertens. De oud-PSV'er maakte een hattrick. AC Milan won ook, en blijft in het spoor van koplopers Napoli, Juventus en Internazionale.

Napoli - Benevento 6-0

Het was voor Napoli een erg eenvoudige middag. De thuisploeg had een dik half uur nodig voor een 4-0 voorsprong. Allan, Lorenzo Insigne, Dries Mertens en José Callejon deden allemaal een duit in het zakje. Vanaf de penaltystip maakte Mertens in de tweede helft zijn tweede van de middag. De Belg maakte zijn hattrick in de slotminuten van de wedstrijd compleet.

AC Milan - Udinese 2-1

Milan boekte een nipte overwinning op Udinese. Alle doelpunten vielen in San Siro in de eerste helft. Nikola Kalinic opende de score, maar Kevin Lasagna had snel een antwoord. Een kwartier voor het rustsignaal tekende Kalinic voor zijn tweede. Het bleek de winnende treffer te zijn.

Milan staat na vier wedstrijden vierde, met drie punten minder dan de koplopers. De Rossoneri kunnen later deze zondag achterhaald worden door Lazio, dat nog in actie komt tegen Genoa.

Overige uitslagen:

Sassuolo - Juventus 1-3

Torino - Sampdoria 2-2

SPAL 2013 - Cagliari 0-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen