Kishna maanden buitenspel door gescheurde kruisband

18 september 2017, 17:36

Ricardo Kishna heeft tijdens de wedstrijd met Ajax van afgelopen zondag een gescheurde voorste kruisband opgelopen. Dat meldt ADO Den Haag maandag via de officiële kanalen. De aanvaller staat door de blessure maandenlang buitenspel.

Kishna viel in de tweede helft in, maar verliet twintig minuten later per brancard het veld. De aanvaller vreesde al direct voor een zware blessure en ziet die vrees dus werkelijkheid worden. Hij zal op korte termijn een operatie ondergaan. Wanneer Kishna weer inzetbaar zal zijn voor ADO Den Haag durft de club op dit moment nog niet te voorspellen. Zeker is wel dat het herstel maanden in beslag zal nemen.

De diagnose zou kunnen betekenen dat het seizoen voor Kishna er al op zit. De voormalig jeugdspeler van ADO Den Haag wordt dit seizoen gehuurd van Lazio. ADO Den Haag geeft daarnaast een update over Lex Immers, die aan het duel met Ajax klachten aan zijn enkel overhield. Met die blessure valt het mee en hij zal waarschijnlijk dinsdag weer met de groep trainen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen