Feyenoord mag definitief geen fans meenemen naar Napels

18 september 2017, 21:01

Feyenoord mag definitief geen supporters meenemen wanneer het op 26 september op bezoek gaat bij Napoli in de groepsfase van de Champions League. Dat meldt de club maandagavond via de officiële kanalen. De Italianen kregen bericht van de Prefectuur van de Provincie Napels dat het de club verboden is om kaarten te verkopen aan Nederlanders.

Dat besluit is genomen na een risicoanalyse van de Italiaanse autoriteiten. De combinatie tussen supporters van Feyenoord en de aanhang van Napoli zou een te groot risico vormen voor de openbare orde en veiligheid. Om de veiligheid te kunnen garanderen, hebben de autoriteiten besloten dat er geen kaarten aan Nederlanders worden verstrekt.

"Feyenoord betreurt in hoge mate dat de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst zich bij de tweede groepswedstrijd in de Champions League niet gesteund weet door het legioen. De club heeft naar aanleiding van het besluit van de Italiaanse autoriteiten besloten dat er geen reis voor de Feyenoord Business Club georganiseerd wordt en dat er slechts een klein gezelschap officials met het team mee zal reizen", zo valt te lezen op de website van de Rotterdammers.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen