Van Halst: "Zou goed kunnen dat ik een van twee petten afzet"

19 september 2017, 09:52   Bijgewerkt: 19 september 2017, 12:28

Jan van Halst begrijpt de kritiek op zijn dubbelrol bij FC Twente. In zijn functie als technisch en commercieel directeur moet hij zowel spelers als sponsors binnenhalen. Van Halst sluit niet uit dat hij in de toekomst afstand neemt van een van zijn taken.

"Het zou heel goed kunnen dat ik in de toekomst een van de twee petten afzet. Daar denk ik zeker over na", zegt Van Halst tegen TC/Tubantia. "Laat één ding duidelijk zijn: ik heb destijds niet voor deze dubbelrol gekozen om het baasje te spelen. Commercie en voetbal is inkomsten en uitgaven. Ik formuleer het voorzichtig: er zijn hier in het verleden allerlei contracten afgesloten die het daglicht niet konden verdragen. Dat wil ik niet nog een keer. Ik wil precies weten wat er allemaal gebeurt aan de inkomsten- en uitgavenkant ."

Vooral door zijn tv-werk als analyticus werd Van Halst een bekend figuur in Nederland geworden. "Ik wist ook dat er door mijn bekende kop een zware wissel op mij zou worden getrokken. Daar moet ik verder ook niet over zeuren. Maar als ik eerlijk ben, moet ik toegeven dat het niet goed is. Ik heb voor mezelf een bepaalde periode voor deze functies uitgetrokken en dat kan één jaar zijn, maar ook drie jaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen