Matchwinner Seys: "Het was mijn eerste balcontact"

19 september 2017 – Dylan Seys deed dinsdagavond waar elke invaller stiekem van droomt als hij het veld betreedt. Scoren bij je eerste balcontact. En het was niet zomaar een treffer, de 1-0 was genoeg om met RKC Waalwijk Sparta uit de KNVB Beker te knikkeren. 

Matchwinner Seys: "Het was mijn eerste balcontact"

"Ik weet niet hoe lang ik er in stond, ik keek niet naar de klok. Maar het was mijn eerste balcontact en gelukkig was het een goed balcontact", zegt hij tegen Omroep Brabant. "Als team hebben we het zeer goed gedaan, iedereen is natuurlijk blij. Op naar de volgende ronde. Tegen wie we dan spelen maakt mij niet uit. In de beker weet je het nooit, dat is vanavond ook gebleken. Een mooi affiche is leuk, maar als we kunnen doorstoten is dat ook een extra boost voor de competitie."

Overigens werd Seys niet uitgeroepen tot de man of de match. Die eer was weggelegd voor doelman Etienne Vaessen. "Dit zijn heerlijke wedstrijden voor een keeper. De nul is natuurlijk altijd goed. Ik zat ook echt lekker in de wedstrijd, elke hoge bal pakte ik."

Eredivisie

gerelateerd