Atlético Madrid ontdoet zich van Athletic de Bilbao

20 september 2017, 22:05

Atlético Madrid heeft de lastige uitwedstrijd tegen Athletic de Bilbao weten te winnen (1-2). Uitblinker, niet voor de eerste keer, was Antoine Griezmann. De Fransman scoorde niet, maar stond wel aan de basis van beide Madrileense doelpunten.

De bezoekers mochten woensdag ook doelman Jan Oblak dankbaar zijn. De Sloveense sluitpost ontpopte zich weer eens tot penaltykiller. Op de rand van de zestien ging Filipe Luis in de fout. Hij werkte Raúl Garcia neer, waarna Athletic de Bilbao vanaf de penaltystip aan mocht leggen. Oblak had een fantastische redding in huis. Het zorgt voor een imposante statistiek: Oblak redde zes van de laatste tien strafschoppen.

In de tweede helft trok Atlético het duel naar zich toe. Griezmann had een heerlijke steekpass op Koke in huis. Koke bewaarde het overzicht en stelde Angel Correa in staat om te scoren. Ruim een kwartier voor tijd gooide Yannick Carrasco de wedstrijd in het slot. Mede door de genialiteit van Griezmann, die de Belg vrij voor de doelman zette. De aansluitingstreffer van Raúl García in blessuretijd kwam te laat. Dankzij de zege staan de Rojiblancos op vier punten van koploper FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen