Vloet mist twee wedstrijden, Gorter één duel geschorst

21 september 2017, 14:53

De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft op deze donderdag een schikkingsvoorstel gestuurd naar NAC Breda en ADO Den Haag, waar respectievelijk Rai Vloet en Donny Gorter woensdag in de eerste ronde van het KNVB Bekertoernooi met een rode kaart van het veld gestuurd hebben.

Vloet moet twee wedstrijden toekijken bij NAC, omdat zijn Bredase werkgever het schikkingsvoorstel van drie duels schorsing (waarvan één voorwaardelijk) heeft geaccepteerd. De aanvaller kreeg een rode prent voorgehouden in het met 3-1 verloren bekerduel met Achilles '29, na een harde tackle op Imran Oulad Omar. De eredivisiewedstrijden van NAC tegen Feyenoord (komende zaterdag, 23 september) en ADO Den Haag (thuis, 30 september) gaan nu aan de neus van Vloet voorbij.

Gorter moet één wedstrijd brommen. De linkspoot ontving woensdag in de met 2-0 verloren bekerwedstrijd van ADO tegen Feyenoord een rode kaart, omdat hij hands maakte op de doellijn. Gorter mist door de schorsing komende zaterdag het thuisduel met Sparta Rotterdam.

Vloet en Groter zijn komend weekend de enige spelers die geschorst zijn in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen