Diego Costa vertrekt niet met rancune bij Chelsea

22 september 2017, 07:51

Diego Costa gaat Chelsea weer verruilen voor Atlético Madrid en bewandelt dus de omgekeerde weg van het pad dat hij in de zomer van 2014 bewandelde. De Spaanse spits koestert geen wrok richting de Londense club die hij verlaat en manager Antonio Conte, zo geeft de persoon in kwestie zelf aan.

Aan het einde van afgelopen seizoen kreeg Diego Costa na een aantal conflictjes naar eigen zeggen per telefoonbericht van Conte te horen dat er weinig toekomst voor hem weggelegd was op Stamford Bridge, waar met Álvaro Morata ook een nieuwe spits werd gehaald. Diego Costa haalde meermaals uit in de media, maar vertrekt nu niet met een rancuneuze houding uit West-Londen. "Er is niets aan de hand. Ik ben niet boos op iemand en voel geen bitterheid naar iemand. Alles is cool", zegt de 28-jarige spits tegen Splash News.

"Iedereen weet ook hoeveel ik van de fans van Chelsea hou", voegt Diego Costa nog toe. De spits gaat naar verluidt voor minimaal 55 en maximaal 65 euro de overstap maken naar Atlético, dat hem in 2014 nog voor 38 miljoen euro naar Londen liet gaan. De Spaanse international, die al ongeveer honderd dagen geen wedstrijd meer gespeeld heeft, moet op deze vrijdag nog wel medisch gekeurd worden in Madrid.

Diego Costa maakte afgelopen seizoen twintig goals in 35 wedstrijden in het kampioensjaar van Chelsea. Als zijn transfer naar Atlético afgerond is, dan kan hij wegens de transferregels en het transferverbod van de Madrileense club pas vanaf 1 januari 2018 in actie komen voor Los Rojiblancos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen