Emery wijst eerste nemer aan na ruzie Cavani en Neymar

22 september 2017, 10:54

Unai Emery heeft een vaste penaltynemer aangewezen na de openlijke ruzie van Edinson Cavani en Neymar op het veld. In de competitiewedstrijd van PSG tegen Olympique Lyon steggelden de twee vedetten over wie de strafschop mocht nemen, tot ergernis van coach Emery.

Recordaankoop Neymar en Cavani hadden beide wel oren naar het nemen van de strafschop bij een 1-0 voorsprong tegen Lyon. Wat volgde was een woordenwisseling op het veld, opengesteld voor publiek. Dani Alves nam het voor zijn landgenoot op, pakte de bal uit de handen van Cavani en gaf hem aan Neymar. Maar uiteindelijk was het Cavani die aanlegde, nadat Neymar nog even verhaal was komen halen. Vervolgens miste Cavani vanaf elf meter.

Emery zag het met lede ogen aan. "Neymar en Cavani kunnen de druk van een strafschop beide aan, maar vanaf nu hebben we een duidelijk nummer één en twee. Wie dat is, zeg ik nog niet. Dat moet ik de spelers eerst zelf laten weten", aldus Emery.

Neymar heeft volgens L'Équipe zijn excuses gemaakt aan de selectie. De Franse krant bericht bovendien dat het gebeuren rond de strafschop niet het enige incident is geweest binnen de selectie van PSG. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen