Bijzonder duel voor Streppel, Vd Looi ziet progressie

22 september 2017, 21:26

De zesde speelronde van de Eredivisie wordt een bijzondere voor Jurgen Streppel. De oefenmeester gaat met sc Heerenveen op bezoek bij Willem II, waar hij tussen 2011 en 2016 actief was als coach.

Streppel: "Fantastisch gewerkt bij Willem II"

Als Heerenveen wint bij Willem II, dan staat het in elk geval voor ruim een uur bovenaan. "Dat is wel een goede voor de bespreking van morgen", reageert Streppel. "Het zou geweldig zijn en ook knap als je ziet waar we vandaan komen, met heel veel nieuwe spelers en een gerenoveerde achterhoede. We hebben ook vier uitduels gehad. Het zou knap zijn en we gaan er alles aan doen." Kik Pierie lijkt hersteld van zijn hamstringblessure. "Het ziet er redelijk uit, maar we gaan geen onnodige risico's lopen", besluit Streppel.

Van de Looi ziet progressie

Van de Looi merkt progressie bij zijn selectie. "Je kan zien dat we aan het groeien zijn", stelt hij. "Qua resultaat en qua spel, dit goede gevoel moeten we vasthouden." Willem II won woensdag in de KNVB Beker met 2-4 bij CSV Apeldoorn, maar had kansen op een ruimere zege. "In Apeldoorn hebben we veel kansen gecreëerd, dat moeten we ook op een hoger niveau proberen te bereiken", sluit Van de Looi af.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen