Labyad treft oude club: "Kunnen PSV zeker verslaan"

23 september 2017, 10:47

Voor de vijfde keer in zijn loopbaan speelt Zakaria Labyad dit weekend tegen PSV. De jeugdexponent van de Eindhovenaren verloor zijn eerdere vier duels met zijn oude club en hoopt zondag eindelijk eens kan winnen van PSV. De aanvallende middenvelder van FC Utrecht denkt dat een zege op PSV zeker mogelijk is.

De spelmaker vertrok in 2012 via de achterdeur bij PSV, de club die hij zondag treft in de Galgenwaard. "Het is een fantastische club om tegen te spelen, een heel mooi affiche. Ik heb al vier keer tegen PSV gespeeld, drie keer met Vitesse en vorig seizoen met FC Utrecht", zegt Labyad tegen De Telegraaf.

Vorige week ging Utrecht met 4-0 ten onder bij FC Twente. Labyad verwacht niet dat de vorm nu ineens weg is bij zijn ploeg. "Dat denk ik niet. Ik beschouw de nederlaag tegen FC Twente als een incident. Elke ploeg in de Eredivisie heeft wel een keer een offday. PSV heeft die bij sc Heerenveen gehad, wij hadden die vorige week", aldus Labyad, die weet dat zijn ploeg volledig door het ijs zakte in Enschede. "We moeten naar onszelf kijken. Hoe we tegen FC Twente hebben gespeeld en verdedigd, is compleet anders dan we de voorgaande duels hebben gedaan. Als je ziet dat veel grote ploegen die tegen ons hebben gespeeld moeite hadden om te scoren, dan geeft het aan dat we gewoon een dramatische dag hadden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen