Napoli gaat diep voor overwinning in aanloop naar Feyenoord

23 september 2017, 19:56

SSC Napoli heeft in aanloop naar de Champions League-ontmoeting met Feyenoord geen hele makkelijke avond gehad op bezoek bij SPAL 2013. De promovendus bood in eigen huis zeer goed weerstand en moest laat pas het hoofd buigen (2-3). 

SPAL 2013 heeft tijdens de eerste speelronden al duidelijk gemaakt, dat het niet voor spek en bonen meedoet in de Serie A en nam tegen Napoli dan ook brutaal de leiding. Vanaf een meter of twintig schoot Pasquale Schiattarella hard en droog de bal in de benedenhoek. Napoli reageerde nog binnen de minuut met Lorenzo Insigne die uit de draai het net vond. 

Vervolgens nam Napoli wel het initiatief en kreeg het volop kansen op een voorsprong. Uiteindelijk was het José María Callejón die de ban brak voor zijn ploeg. Hij was het meest attent bij een voorzet vanaf links en knikte beheerst binnen. Kort erna verzuimde Dries Mertens om de 1-3 te maken, waarna SPAL ineens terugsloeg. Federico Viviani zette de 2-2 op het bord. Dus moest Napoli opnieuw jagen op de voorsprong. Faouzi Ghoulam was degene die winnende voor zijn rekening nam. Hij werd eigenlijk niet of nauwelijks aangepakt en schoot vervolgens de bal prima in de verre hoek. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen