Assist Tete niet genoeg voor overwinning van Lyon

23 september 2017, 21:54

Zonder de buiten de selectie gelaten Memphis Depay heeft Olympique Lyon met 3-3 gelijkgespeeld tegen Dijon. Met name in een de eerste twintig minuten na rust was het spectaculair met onder andere een assist van Kenny Tete, maar het was voor zijn Lyon niet genoeg.

Nabil Fekir opende na twintig minuten de score, maar het was eigenlijk zonde dat hij dat deed en niet Ferland Mendy. Zijn lobje belandde na een fraaie combinatie tegen de paal, waarna Fekir de rebound kon binnentikken. Mendy maakte even later zelf een ongelukkige overtreding, waarna Naim Sliti het buitenkansje feilloos benutte.

Na de pauze kwam Dijon zelfs op voorsprong, toen Xeka fraai binnenkopte. Lyon reageerde goed met Tete die goed mee opstoomde en met zijn voorzet Houssem Aouar, die kon binnentikken. Een paar minuten later kwam de thuisploeg zelfs op voorsprong, toen Mariano Diaz vanaf elf meter mocht aanleggen. Die voorsprong hield nog geen twee minuten stand, want Cedric Yambere kon uit een vrije trap de definitieve gelijkmaker binnenkoppen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen