Collum fluit wedstrijd Feyenoord, topduel voor Kuipers

24 september 2017, 12:51

William Collum is dinsdag de scheidsrechter als Feyenoord het in de groepsfase van de Champions League opneemt tegen Napoli. De Schotse arbiter is geen onbekende in Nederland, want hij floot al acht keer eerder een Europees duel van een Nederlandse club.

In de acht duels die Collum floot kwam een Nederlandse club echter nooit tot winst: viermaal gelijk en vier keer een nederlaag. Ook leidde de Schot de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal in en tegen Bulgarije. Oranje verloor met 2-0 waardoor bondscoach Danny Blind uiteindelijk ontslagen werd. Het duel in Italië tussen Feyenoord en Napoli staat voor 20.45 uur op het programma. Beide clubs verloren de eerste wedstrijd in de groepsfase.

Kuipers

Björn Kuipers is door de UEFA aangesteld om de topwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Real Madrid in goede banen te leiden. Voor de Nederlandse scheidsrechter betekent het zijn eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen. Het Dortmund van Peter Bosz verloor de eerste wedstrijd in de groepfase van Tottenham Hotspur terwijl Real wist te winnen van APOEL Nicosia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen