Veltman: "Dit mag als Ajax absoluut niet gebeuren"

24 september 2017, 18:14   Bijgewerkt: 24 september 2017, 21:02

Ajax kwam zondag in de eigen Johan Cruijff ArenA zeer zwak voor de dag. De ploeg van Marcel Keizer ging met 1-2 onderuit tegen Vitesse. Aanvoerder Joël Veltman had na afloop geen goed woord over voor het spel van de Amsterdammers.

"We zijn absoluut niet tevreden. Dit mag als Ajax absoluut niet gebeuren", aldus Veltman tegenover de camera van FOX Sports. "Of we nu nog lichtpuntjes zien na het duel van vandaag? Om eerlijk te zijn niet nee. Met alle respect, maar als bijvoorbeeld VVV-Venlo zo gespeeld had dan waren ze ook niet tevreden geweest."

Veltman vond Ajax met name in de eerste helft bijzonder slecht en de Amsterdammers stonden dan ook voor rust al op een 0-2 achterstand. "In de tweede helft ging het nog wel aardig en komen we nog tot 1-2. Maar als we voor rust zo waren gaan spelen dan hadden we er misschien beter voorgestaan. In de eerste helft wonnen we geen duels en leverden we geen strijd. In de tweede helft wel. Wij moeten 120 procent geven voor de kwaliteiten naar boven komen. Doe je dat niet dan kun je elke wedstrijd verliezen", besloot de captain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen