Faber: "We zijn toch nog op zoek naar de juiste vorm"

24 september 2017, 23:43

Ernest Faber vindt de overwinning van FC Groningen verdiend. Zijn collega René Hake van FC Twente zegt dat er voor de Tukkers meer in had gezeten. Oussama Idrissi maakte zondagmiddag het enige doelpunt voor de thuisploeg.

"We hebben een verdiende overwinning behaald. Ik vond ons nog wat aan de voorzichtige kant, maar de teamprestatie was prima", aldus Faber op de website van Groningen. "Het tempo in de opbouw lag bij ons nog wat te laag en de zorgvuldigheid in de eindfase van de aanvallen, had beter gekund."

Idrissi scoorde vroeg in de tweede helft. "Toen viel er wel iets van het elftal af. We zijn toch nog op zoek naar de juiste vorm. Na de 1-0 hadden we het onszelf makkelijker kunnen maken, door aanvallen beter uit te spelen. Dit is een mooie basis voor de komende wedstrijden."

Hake miste bij Twente de overtuiging om de eerste goal te maken. "We hebben zelf wat kansen laten liggen door goed keeperswerk van FC Groningen. Zelf gaven we Groningen voor de pauze nog wat mogelijkheden. Na de rust veranderde het spelbeeld en na de 1-0 kwam Groningen in zijn kracht. Er had vandaag minimaal een punt voor ons ingezeten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen