Vertonghen looft Eriksen: "Eén van de beste spelmakers"

25 september 2017, 16:10

Christian Eriksen behoort tot de allerbeste spelmakers van de wereld, meent Tottenham Hotspur-middenvelder Jan Vertonghen. De Belgische verdediger is lovend over de Deense middenvelder, die zijn naam steeds meer begint te vestigen in het mondiale topvoetbal.

Beide spelers kennen elkaar goed. Vertonghen stapte in 2012 over van Ajax naar The Spurs, Eriksen deed een jaar later hetzelfde. De Belg heeft met ogen gezien dat Eriksen steeds beter is gaan spelen in de Premier League. "Ik ken hem erg goed en hij is altijd een geweldig talent geweest, maar in de laatste twee jaar heeft hij geweldige stappen gezet. In mijn ogen hoort hij bij de beste spelmakers ter wereld", zegt Vertonghen tegen The Daily Mail.

Eriksen drukt steeds meer zijn stempel op het spel, vindt Vertonghen. Afgelopen weekend scoorde de middenvelder nog tegen West Ham United. "Hij doet het heel goed. Ook als hij verder terugzakt op het middenveld, dan is hij nog belangrijk met goals en assists", ziet de verdediger. Eriksen staat dit seizoen op drie assists en twee goals. Vorig seizoen was hij met vijftien assists na Kevin De Bruyne de beste aangever van de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen