Sarri waakt voor onderschatting: "Feyenoord fysiek sterk"

26 september 2017, 08:45

Maurizio Sarri waakt vooral voor onderschatting wanneer Feyenoord dinsdagavond op bezoek komt in Napels. Napoli verloor de eerste groepswedstrijd in de Champions League en dus beseft de trainer dat er punten gepakt moeten worden tegen de Rotterdammers.

"Feyenoord is een fysiek sterke ploeg die gewend is om aan te vallen. Het zal een lastige wedstrijd worden. Het is een belangrijke wedstrijd voor ons en we zullen goed voor de dag moeten komen", aldus Sarri tijdens de persconferentie van maandag. Napoli heeft een druk programma en werkte deze maand al vijf wedstrijden af. Daar baalt de trainer van. "We hebben een druk schema en het is bijna onmogelijk om met regelmaat te trainen."

Napoli is de favoriet dinsdag, maar Sarri waakt voor onderschatting. "Iedereen zegt altijd dat wedstrijden tegen Ajax zwaar zijn. Maar Feyenoord is er vorig seizoen in geslaagd om ze voor te blijven", zegt de Italiaan, die ook nog in ging op de situatie van Arek Milik. De Poolse spits ligt er opnieuw maanden uit met een zware knieblessure. "Ik heb het enorm met hem te doen en wens hem veel sterkte."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen