Van Bronckhorst overweegt ander systeem tegen Napoli

25 september 2017, 23:01

Giovanni van Bronckhorst overweegt om dinsdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Napoli het systeem om te gooien. De trainer liet verder weten dat Jeremiah St. Juste en Jens Toornstra vraagtekens zijn voor het duel in Stadio San Paolo.

"Of je je aanpast aan de tegenstander of niet, dat hangt altijd af van de tegenstander en de spelers die je tot je beschikking hebt", blikt Van Bronckhorst op de website van Feyenoord vooruit op het duel met Napoli. "We moeten verdedigend goed staan tegen Napoli, dus het is goed mogelijk dat we een ander systeem gaan spelen."

Voor Feyenoord lijkt dinsdag een systeem met twee spitsen, Jean-Paul Boëtius en Steven Berghuis, ook een optie te zijn. Michiel Kramer zou in dat geval genoegen moeten nemen met een plaats op de bank. De trainer weet nog niet of hij kan beschikken over St. Juste en Toornstra, beide spelers kampen met lichte klachten. "Als zij de training goed doorstaan, dan zijn ze beschikbaar. Dat is dus nog even afwachten."

Van Bronckhorst erkent dat het lastig voor Feyenoord zal worden in Napels. "Napoli is een ploeg met veel pressie en goed samenspel, die veel goals maakt. We zijn dinsdag niet de favoriet, daar kunnen we eerlijk over zijn. Maar je maakt altijd kans, en daar moeten we voor gaan", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen