Klopp deelt compliment uit aan vraagteken Promes

26 september 2017, 08:35

Quincy Promes maakt indruk op Jürgen Klopp. De Duitse manager van Liverpool complimenteert de Nederlander in dienst van Spartak Moskou. Beide ploegen staan dinsdag in de Champions League tegenover elkaar. Al is het de vraag of Promes kan spelen, omdat de Oranje-international kampt met een blessure.

Promes liet de maandagtraining schieten. "Ik weet niet of Quincy kan spelen, maar de analyse van Spartak is zonder hem. Hij speelde de laatste wedstrijd niet", zegt Klopp op de website van The Reds. "Hij is een erg goede speler, vanwege zijn snelheid en zijn kwaliteiten in één-tegen-één-situaties."

Promes is dit seizoen met Spartak uitstekend in vorm. Hij maakte in tien competitiewedstrijden al zes doelpunten. "Geen Promes zou een aderlating zijn voor Spartak. Het is vergelijkbaar met onze laatste drie wedstrijden waarin Sadio Mané niet speelde."

Basisplaats doelman Karius

Klopp kiest ook in het tweede Champions League-duel voor Loris Karius. Hij verdedigde twee weken geleden tegen Sevilla het doel van Liverpool ook, terwijl Simon Mignolet eerste keeper is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen