'Ajax houdt dubbele rol Van der Sar tegen het licht'

26 september 2017, 08:30   Bijgewerkt: 26 september 2017, 09:04

De clubleiding van Ajax bekijkt de huidige bestuursstructuur. Met name de rol algemeen directeur Edwin van der Sar wordt tegen het licht gehouden, schrijft De Telegraaf. Ondertussen houden de Ajax-bazen vertrouwen in trainer Marcel Keizer.

Directeur Van der Sar bekleedt bij Ajax ook een leidende rol in het technisch hart, dat een verantwoordelijkheid is van de directie. Bij stakende stemmen is de stem van Van der Sar doorslaggevend, weet de hiervoor genoemde ochtendkrant. De dubbelfunctie van de oud-doelman zou 'moeilijk te verenigen' zijn. Het technische hart van Ajax bestaat uit Dennis Bergkamp, Marc Overmars en hoofd opleiding Saïd Ouaali.

Keizer

Ondertussen verkeert Ajax in een sportieve crisis. Voorlopig blijft Keizer op z'n plaats. Hij zit zondag in de lastige uitwedstrijd tegen sc Heerenveen 'gewoon' op de bank. Keizer deed zondag tegen Vitesse geen beroep op aankopen David Neres, Luis Orejuela en Maximilian Wöber. Bovendien leverde zijn wisselbeleid ook niet het gewenste resultaat op. De leiding van Ajax houdt bij de evaluatie na de wedstrijd in Friesland rekening met deze factoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen