Edmilson half jaar uit de roulatie

2 juni 2006, 17:25

Voor de tweede keer binnen twee jaar kan Edmilson zich gaan opmaken voor een langdurige revalidatieperiode. De Braziliaanse middenvelder liep deze week een knieblessure op en bij terugkomst in zijn vaderland is gebleken dat er een stuk meniscus verwijderd moest worden. Dat is inmiddels gebeurd en het zal een half jaar duren voordat hij weer kan voetballen.

De blessure bij de 29-jarige middenvelder van FC Barcelona werd woensdag in het trainingskamp van de Braziliaanse selectie vastgesteld. Edmilson klaagde al langer over zijn knie, maar tijdens een oefenduel tegen het Zwitserse Luzern ging het goed mis. Bij de eerste de beste actie ging hij door zijn knie, waarna hij met een brancard van het veld ging.

Voor Edmilson is het alweer de tweede keer dat een knieblessure hem langdurig buitenspel zet. Hij miste eerder ook al een groot deel van het seizoen 2004/2005 met een vergelijkbare kwetstuur aan zijn knie.

Als vervanger van de ongelukkige Edmilson reisde inmiddels Mineiro van Sao Paolo naar het Zwitserse Weggis, waar Brazilië zich voorbereidt op het WK in Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen