PSG heeft Neymar terug voor CL-kraker tegen Bayern

26 september 2017, 18:05

Paris-Saint Germain kan woensdagavond weer over Neymar beschikken wanneer de Fransen het in de groepsfase van de Champions League opnemen tegen Bayern München. De Braziliaan is hersteld van een voetblessure die hem tijdens het competitieduel met Montpellier (0-0) aan de kant hield.

Trainer Unai Emery laat tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Bayern weten dat naast Neymar ook Ángel Di María klaar is voor zijn rentree. Alleen Javier Pastore ontbreekt nog vanwege een spierblessure. PSG was in het eerste groepsduel van de Champions League met 0-5 te sterk voor Celtic. "We hebben een belangrijke stap gezet en horen nu bij de beste clubs van de wereld. Er is nu echte rivaliteit tussen PSG en de andere grote clubs. Dat is goed voor ons", aldus Emery.

De trainer ging daarnaast ook nog in op de 'penaltyruzie' tussen Neymar en Edinson Cavani. "We hebben heel veel spelers binnen onze selectie die een strafschop zouden kunnen nemen. Veel van hen zouden dat ook graag doen. Maar Edinson en Neymar zijn er klaar voor. We zullen nog genoeg strafschoppen krijgen en daar zullen ze beiden van profiteren. Ik heb met hen gesproken en gezegd hoe we het vanaf nu gaan doen", is Emery duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen