Ancelotti over toekomst Robben: "Zolang hij fit en in vorm is"

26 september 2017, 20:29

Arjen Robben is nog in het bezit van een eenjarig contract bij Bayern München. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het treffen met Paris Saint-Germain in de groepsfase van de Champions League ging Carlo Ancelotti ook in op de toekomst van de 33-jarige aanvaller bij de club.

Ancelotti kreeg de vraag wat Bayern München in de zomer gaat doen met de contracten van Robben en Franck Ribéry. "Beiden zijn bezig aan een goed seizoen. Ik denk dat ze blijven zolang ze fit en in vorm zijn. Ik heb ook spelers gehad die tot hun veertigste actief bleven. Maar dat waren wel verdedigers", reageerde de trainer, die over andere spelers duidelijker was. "Robert Lewandowski heeft nog een contract voor vier jaar. Hij zal zijn loopbaan bij Bayern gaan eindigen."

Bayern München begon niet al te goed aan het nieuwe seizoen, maar desondanks blijft Ancelotti ambitieus. "Het duel met PSG wordt belangrijk. Er is nog niets beslist, maar wij willen groepswinnaar worden. Mijn ploeg zal zich morgen van de beste kant moeten laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen