El Ahmadi teleurgesteld: "Geen tijd meer voor ontwikkeling"

26 september 2017, 23:56

Karim El Ahmadi noemde de nederlaag van Feyenoord tegen Napoli (3-1) in de groepsfase van de Champions League onnodig. De aanvoerder van de Rotterdammers baalde vooral van de manier waarop de doelpunten in de uitwedstrijd tot stand kwamen.

"Dit was onnodig", waren de eerste woorden van El Ahmadi na afloop in gesprek met Veroncia. "We gaven de doelpunten te makkelijk weg. Door persoonlijke fouten halen we onszelf uit de wedstrijd. We kwamen vroeg achter, maar daarna was er niet zoveel meer aan de hand. We hadden het redelijk onder controle. Na rust krijgen we dan tweemaal heel naïef een goal tegen en missen we een strafschop."

El Ahmadi stelde dat er bij Feyenoord snel iets moet veranderen. "Ik heb geen verklaring voor de fouten, maar we moeten er niet te lang in blijven hangen. Je kunt het wel steeds hebben over onze talenten, maar er is geen tijd meer voor ontwikkeling. We moeten er nu staan. In de Champions League worden fouten direct afgestraft", besloot de teleurgestelde middenvelder.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen