Zeer tegenvallend Gent breekt met kampioenenmaker

27 september 2017, 14:14

AA Gent en trainer Hein Vanhaezebrouck hebben per direct afscheid van elkaar genomen. In het huidige seizoen stelt de Belgische club zwaar teleur, wat aanleiding is van het vertrek. Via de officiële kanalen communiceert Gent dat beide partijen in onderling overleg hebben besloten de samenwerking stop te zetten.

Vanhaezebrouck verlaat Gent als meest succesvolle trainer van de club. Hij maakte de Buffalo's in 2015 voor het eerst kampioen van België en veroverde de eerste Belgische Super Cup. Gent mocht de Champions League in, en verraste met een plek bij de laatste zestien. Daar bleek VfL Wolfsburg te sterk.

Vorig seizoen deed Gent het goed in de Europa League. Zo werd Tottenham Hotspur in de knock-outfase uitgeschakeld. Competitiegenoot Racing Genk was in de achtste finale het eindstation voor Gent.

Dit seizoen verkeert Gent in een flinke dip. In de voorronde van de Europa League verslikte de enkelvoudig Belgisch kampioen zich in het Oostenrijkse Altach. In de vaderlandse competitie is het ook bar en boos. Gent won van de acht wedstrijden slechts eentje en staat teleurstellend veertiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen