Kuwas maakt mogelijk rentree: "Kijken of hij belastbaar is"

28 september 2017, 16:47

Bart van Hintum en Sebastian Jakubiak zijn nog niet beschikbaar voor Heracles Almelo, maar Brandley Kuwas kan dit weekend wel weer eens zijn rentree maken. De club kan de aanvaller goed gebruiken, want de derby tegen FC Twente wacht.

"We bekijken van dag tot dag of hij belastbaar is", vertelt trainer John Stegeman op de clubwebsite van de Tukkers. "Zijn eerste training is goed verlopen en hij heeft ook gisteren meegetraind. We zullen vandaag en morgen gaan zien."

Kuwas staat ongetwijfeld te trappelen. "derby's zijn extra beladen en mooi om te spelen. Het zegt genoeg dat er duizend Heracles-supporters meegaan, dus bij ons leeft de wedstrijd wel. Ook omdat er maar twintig kilometer tussen zit zijn het speciale duels. Dat geldt zeker voor de jongens uit de regio, waarvan een aantal ook nog voor FC Twente heeft gespeeld", aldus Stegeman.

"FC Twente is nog steeds groter dan Heracles Almelo, maar ze hebben we een behoorlijk jasje uitgedaan", vervolgt Stegeman. "We zitten nu wat meer in dezelfde vijver, maar zij hebben bijvoorbeeld een groter stadion en een grotere achterban. Ik vind echter dat beide ploegen momenteel behoorlijk competitief zijn aan elkaar. FC Twente deed het tegen FC Utrecht uitstekend, maar ze zijn nog zoekende."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen