Fraser: "Dit is waar we met het Nederlandse voetbal staan"

28 september 2017, 22:30

De situatie voor Vitesse lijkt momenteel vrij uitzichtloos als het gaat om het bereiken van de knock-outfase in de Europa League. Na de nederlaag bij OGC Nice zijn de Fransen en SS Lazio met allebei zes punten al bijna uit het zicht. Henk Fraser heeft geen moeite zich erbij neer te leggen. 

"Ik ben een realistisch mens", vertelt de trainer na afloop op de persconferentie. "Dit zijn de verhoudingen. Niet alleen Lazio en Nice, maar ook Napoli en Feyenoord. En Ajax en Rosenborg. Dat moeten we gaan beseffen en ik heb het idee dat ook jullie dat nog niet altijd begrijpen. Dit is waar we met het Nederlandse voetbal staan. Op dit moment is het aanhaken."

Toch had Vitesse volgens Fraser meer kunnen uitrichten in Zuid-Frankrijk. "Het geloof was er niet helemaal bij ons. In balbezit hadden we meer kunnen brengen. We waren niet dwingend genoeg." Ook baalde hij van de fouten die vooraf gingen aan de 2-0. "Die 2-0 was dramatisch. En op een heel vervelend moment zo vlak voor rust. Het verkloot onze wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen