Gepasseerde Sneijder blijft in beeld bij Nederlands elftal

29 september 2017, 13:46

Wesley Sneijder blijft in beeld bij Oranje, zo gaf bondscoach Dick Advocaat vrijdag aan op de persconferentie. De middenvelder is gepasseerd voor de WK-kwalificatieduels met Wit-Rusland (7 oktober, uit) en Zweden (10 oktober, thuis) omdat hij bij OGC Nice na een blessure nog niet van een basisplaats verzekerd is.

"Sneijder steekt in een goede vorm, zoiets kan niet in drie of vier weken weg zijn. We blijven hem dus in de gaten houden. Hij blijft belangrijk", aldus Advocaat, die Klaas-Jan Huntelaar evenmin opnam in de selectie. "Hij (Huntelaar, red.) is een fantastische speler. Bij Ajax speelt hij naar de bal toe, wat niet echt zijn positie is. Daarvoor heb ik Bas Dost. Daarnaast heb ik met Jürgen Locadia wat meer mogelijkheden. Hij is ook op de zijkanten inzetbaar."

Vanwege de blessure van Quincy Promes moest Advocaat zoeken naar nieuwe opties voor de vleugel. Om die reden selecteerde hij Ryan Babel, die dit seizoen een uitstekende indruk maakt bij Besiktas met onder meer twee goals in de Champions League. "Hij is een uitstekend alternatief voor Promes. Hij verdient het om erbij te zijn", vervolgt Advocaat. "Hij is een vaste waarde bij Besiktas, dat een geweldige ploeg heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen