Janssen lijdt dure nederlaag met 'rood' Fenerbahçe

29 september 2017, 21:16

Het 'rode' Fenerbahçe van Vincent Janssen heeft vrijdag een dure nederlaag geleden. De huidige nummer vijf van de Turkse Süper Lig verloor met 1-0 van Akhisar Belediyespor. Fenerbahçe, waar Robin van Persie door zijn knieblessure niet bij de selectie zat, eindigde het duel met negen man.

Janssen begon in de basis, maar werd een kwartier voor tijd gewisseld. De spits kon in Manisa geen potten breken. Hij kreeg wel vroeg een gele kaart voor stevig doorgaan op zijn tegenstander. Onur Ayik maakte na een uur het enige doelpunt voor de thuisploeg. Door de benen van doelman Carlos Kameni schoot hij raak.

Roberto Soldado werd nog als extra spits gebracht, maar dat ook leverde niets op. Ook de komst van Aatif Chahechouhe voor Janssen niet. Wel werden twee spelers van Fenerbahçe met rood weggestuurd. Alper Potuk zag rood na hard doorgaan op zijn tegenstander, Martin Skrtel kreeg een tweede gele kaart voor hands.

Akhisar is Fenerbahçe nu voorbij op de ranglijst. Fener dreigt verder achterop te raken. Het verschil met Galatasaray is vijf punten, maar de koploper komt zaterdag nog in actie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen