Boëtius: "Crisis? Dat was het bij Bayern München"

30 september 2017, 09:39

Feyenoord begon goed aan het seizoen, maar er is zand in de motor van de ploeg gekomen. Vier van de laatste vijf duels gingen verloren, terwijl de ziekenboeg enkele belangrijke spelers herbergt. Met een uitwedstrijd tegen AZ op het programma breekt er een belangrijk weekend aan voor de Rotterdammers. Volgens Jean-Paul Boëtius is er nog geen sprake van een crisis.

De buitenspeler stelt dat de sfeer nog steeds goed is bij Feyenoord en dat er vertrouwen is in de staf en de ploeg. "Crisis? Dat praten anderen je vaak aan. Maar crisis was het bij Bayern München. Ik heb daar het een en ander van meegekregen de afgelopen dagen. Als er vijf spelers tegen de trainer zijn en er is een verkeerde sfeer naast slechte resultaten, dan is het crisis. Maar bij ons zit het in de groep, tussen de spelers en de trainer, juist goed. De harmonie is er gewoon", vertelt hij aan De Telegraaf.

De aanvaller begrijpt wel dat er zondag gewonnen moet worden bij AZ om de rust terug te laten keren. "Dit is het moment om op te staan. Als je nu niet reageert met een sterk optreden en een goed resultaat komt er nog meer over je heen als ploeg. Maar geloof me, het zit wel goed in onze koppies. Dat hele 'crisisgedoe' zit totaal niet tussen onze oren. Wij willen juist zelf bewijzen dat we sterk genoeg zijn", besluit hij strijdvaardig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen