NAC in een flow: "ADO wordt net zo lastig als Feyenoord"

30 september 2017, 14:04

De selectie van NAC Breda leefde afgelopen week op een roze wolk na de 0-2 overwinning in De Kuip tegen Feyenoord. Die zege was bovendien al de tweede op rij voor de ploeg van Stijn Vreven en de club wil de lijn zaterdag tegen ADO Den Haag doortrekken.

Het gaat goed met NAC, weet Vreven. "We zitten in een flow met zes uit twee", zegt hij tegen BN De Stem. "Een negen uit drie is alleen weggelegd voor topclubs. Als wij dat kunnen doen zou dat fantastisch zijn. Het gaat echter zeker niet van een leien dakje. Want de wedstrijd tegen ADO gaat net zo moeilijk worden als die tegen Feyenoord", denkt de Belg. "ADO is niet dé topclub, maar het speelt naar haar kwaliteiten en dat is een andere dan die van Feyenoord. Maar de wedstrijd an sich gaat net zo lastig worden."

ADO ook in vorm

ADO Den Haag won vorige week van Sparta en speelde de week daarvoor gelijk tegen Ajax. Alfons Groenendijk ziet nog wel een verbeterpunt, namelijk het benutten van de mogelijkheden. "We hebben tegen Sparta flink wat kansen gehad. Dat was tegen FC Utrecht ook. Aan kansen ontbreekt het niet, maar we moeten wel een hoger rendement halen in de wedstrijden. Dat is waar het nu aan schoort en wat voor verbetering vatbaar is", zegt de coach tegen Omroep West.

De wedstrijd begint zaterdag om 18.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen