Pochettino ziet Tottenham imponeren: "Het was fantastisch"

30 september 2017, 16:42

Het is een geweldige week voor Tottenham Hotspur. Vorige week werd er met 2-3 gewonnen bij West Ham United, midweeks met 0-4 bij APOEL Nicosia en zaterdag met 0-4 bij Huddersfield Town. Trainer Mauricio Pochettino kan zijn geluk niet op.

"Ik ben erg gelukkig en trots", sprak de Argentijn na de overwinning op de promovendus tegen BBC. "Vorige week tegen West Ham en midweeks tegen APOEL Nicosia was het al goed, maar vandaag was het fantastisch. Ik ben erg trots op ons optreden vandaag. Huddersfield is een team met veel energie en zij begonnen niet slecht aan de wedstrijd, maar toch scoorden wij drie keer. We waren heel koel voor de goal en speelden hoe we willen spelen. We waren dominant en hebben terecht gewonnen."

Harry Kane maakte er weer twee voor Spurs en bracht zijn totaal in de maand september op dertien. Elf voor Tottenham en twee voor Engeland. De spits kreeg tegen Huddersfield kort voor tijd een publiekswissel en kreeg zelfs applaus van de supporters van de thuisclub. "Het is fantastisch voor hem om dat te voelen", zegt de coach. "Hij speelde ook geweldig en ik ben blij voor hem. De fans waren sowieso geweldig en de atmosfeer was fantastisch. Het is voor ons heel lekker om in zo'n sfeer te spelen. Dit is precies waarom managers over de hele wereld hier willen werken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen