Sluw ADO Den Haag snoept drie punten weg uit Breda

30 september 2017, 20:39

ADO Den Haag is erin geslaagd om in een moeizaam duel toch drie punten uit het vuur te slepen. Op bezoek bij NAC Breda werd het uiteindelijk 0-1 dankzij een late treffer van Tom Beugelsdijk. De thuisploeg vergat zichzelf vooral voor rust te belonen.

NAC kwam uitstekend uit de startblokken. Het elftal van Stijn Vreven barstte natuurlijk van het vertrouwen na de verrassende 0-2 zege in Rotterdam-Zuid vorige week. En dat was ook goed te zien in eigen huis tegen ADO. In een luidruchtig Rat Verlegh Stadion kreeg het al meteen een paar levensgrote kansen, maar onder andere Mounir El Allouchi en Giovanni Korte raakten het aluminium.

Even later viel dan toch de 0-1: uit een corner kwam Tom Beugelsdijk goed los van zijn bewaker en tikte hij de bal via doelman Mark Birighitti tegen de touwen. Bij NAC leeg vervolgens niet alleen het vertrouwen weg te vloeien, maar ook de tank leeg. Het afjagen en druk zetten kostte veel energie, waardoor het in de slotfase geen vuist meer kon maken. NAC vergat zichzelf eerder te belonen en ADO steelt de punten uit Breda.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen