Cocu plakt er nog een seizoen aan vast

2 juni 2006, 19:14

PSV kan opgelucht ademhalen: Phillip Cocu speelt ook volgend seizoen in Eindhoven. De 35-jarige middenvelder bereikte vrijdagmiddag overeenstemming met de Eindhovense club over een éénjarige verlenging van zijn contract. "We zijn zeer verheugd dat hij blijft", reageerde voorzitter Rob Westerhof, nadat hij de onderhandelingen met succes had afgesloten. 

De laatste weken was de toekomst van Cocu één van de belangrijkste agendapunten in Eindhoven. De routinier stond open voor een langer verblijf, maar het duurde lang voordat beide partijen een akkoord bereikten. Vandaag was het dan eindelijk zover. "Dit is prachtig nieuws voor heel PSV. Phillip is een sleutelfactor in het succes van het elftal en ik ben zeer verheugd dat hij zijn ongekende kwaliteiten nog een jaar in dienst stelt van PSV", aldus preses Westerhof tegen PSV Media.

Cocu, die medio 2004 terugkeerde naar PSV na een lang avontuur bij FC Barcelona, is momenteel met het Nederlands elftal in voorbereiding op het WK. Na dit toernooi zal hij een punt zetten achter zijn loopbaan als international. Als clubvoetballer zal hij dus in ieder geval nog minimaal één seizoen doorgaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen