Van den Brom heeft 'heel veel bewondering' voor Weghorst

1 oktober 2017, 09:40

Met zes doelpunten uit zes wedstrijden is topscorer Wout Weghorst uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen. Volgens trainer John van den Brom komt het succes de spits van AZ niet aanwaaien.

"Ik heb een heel goede start gehad", analyseert Weghorst bij de NOS. "Ik voel me goed en voel dat ik belangrijk ben voor het team. Daar ben ik heel tevreden over." John van den Brom is blij met zijn aanvaller. "Hij wil altijd winnen. En dat is een goede eigenschap. Dat probeert hij dan weer over te brengen op de rest van de ploeg. Als je ziet wat hij teweegbrengt in het veld, maar ook daarbuiten, in de kleedkamer en op het trainingsveld, daar heb ik wel heel veel bewondering voor."

Waar ligt het plafond van de aanvaller? Dat is nu de vraag. "Nou, ik hoop dat we zo lang mogelijk hier van hem kunnen blijven genieten", zegt Van den Brom. "Hij zit hier op zijn plek, hij voelt het vertrouwen, hij heeft verantwoordelijkheid en die pakt hij ook. Ik heb hem ook nog tweede aanvoerder gemaakt. Maar het kan snel gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen