Machine Napoli wint ook zevende competitiewedstrijd

1 oktober 2017, 14:29   Bijgewerkt: 1 oktober 2017, 16:28

Napoli was er de afgelopen jaren al enkele keren dicht bij de titel, maar dit seizoen lijkt de ploeg uit Napels meer dan ooit een gevaar voor Juventus te zijn. De ploeg heeft zondag namelijk ook de zevende competitiewedstrijd in winst omgezet. In eigen huis werd Cagliari kansloos gelaten: 3-0.

Midweeks won Napoli met 3-1 van Feyenoord in de Champions League en de formatie heeft de lijn doorgetrokken naar de competitie. Al na vier minuten was het raak tegen Cagliari, dat na zeven duels nu op zes punten staat. Dries Mertens kreeg de bal op de rand van het strafschopgebied en prikte de bal prachtig door de defensie heen. De doorgelopen Marek Hamsik kon met een lage schuiver daardoor de 1-0 in het doel schuiven. Mertens nam bij die treffer dus de assist voor zijn rekening en haalde kort voor rust zelf de trekker over. Hij verzilverde in de veertigste minuut een strafschop en scoorde zijn negende goal van het seizoen.

?Daar bleef het niet bij voor Cagliari, aangezien Kalidou Koulibaly met een simpele intikker de eindstand in de 47ste minuut op 3-0 bepaalde. Napoli staat door de zevende zege uiteraard bovenaan, al kan Juventus zondagavond nog langszij komen. De regerend kampioen moet dan wel zien te winnen bij het sterke Atalanta Bergamo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen