Treffer Depay niet genoeg voor winst na bizarre rode kaart

1 oktober 2017, 18:55

Olympique Lyon heeft ondanks een doelpunt van Memphis Depay duur puntenverlies geleden in de Ligue 1. Op bezoek bij Angers SCO werd het 3-3, mede dankzij een bizarre rode kaart van Marcelo kort na de pauze. De achterstand op Paris Saint-Germain is hierdoor al negen punten.

Lyon ging voortvarend van start, want na slechts vijf minuten schoot Mariano Diaz een voorzet van Rafael binnen. De man van de assist verscheen na een halfuur zelf ook op het scorebord, maar wel aan de verkeerde kant. Hij gleed namelijk een voorzet in zijn eigen goal. Lyon reageerde snel, eerst met Mouctar Diakhaby en nog voor rust tekende Depay voor de 1-3. Alexandre Letellier liet een toch niet al te lastig schot los en de Nederlander was er als de kippen bij om de bal binnen te tikken. 

Alles leek volgens plan te gaan voor Lyon, maar na rust ging het op een wel heel bijzondere wijze mis. Marcelo was het niet eens met zijn gele kaart, waarna hij - per ongeluk - de prent uit de hand van de scheidsrechter tikte. Deze beloonde hem hiervoor met direct rood. Angers profiteerde volop van de de man meer op het veld. Karl Toko Ekambi maakte de aansluitingstreffer en halverwege de tweede helft maakte Ismaël Traoré al gelijk. De thuisploeg was vervolgens niet in staat om verder door te drukken. Daardoor bleef het bij 3-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen